Privacy De Fascinatie

Waar hebt u als concument recht op?

Privacy

Hoe gaan wij om met uw privacy?

De Fascinatie respecteert uw privacy, of u nu alleen onze site bezoekt, of ook een bestelling plaatst. We leggen alleen gegevens vast die nodig zijn voor het uitvoeren van de bestelling. Wij delen deze gegevens nooit met derden. We gebruiken deze gegevens zelfs niet om u nieuwsbrieven of andere reclameuitingen te sturen.

  • Betaling:De betaling wordt afgehandeld via Mollie. Dit is een dienst die gespecialiseerd is in het online verzorgen van betalingen voor webshops. Wij kunnen zelf niet bij uw bankrekening komen. De betaling verloopt via Mollie. Ook een eventuele terugbetaling verloopt via Mollie.
  • Recht van de Consument:U heeft als consument het recht ons een vraag te stellen. U heeft ook het recht om te verzoeken dat al uw bestelgegevens worden verwijderd. Wij zullen dit zo snel mogelijk uitvoeren en u hiervan op de hoogte stellen. Tenslotte heeft u het recht binnen 14 dagen het product terug te sturen. Zie de voorwaarden.
  • Nog vragen? Heb je na het lezen van deze pagina nog vragen over de bescherming van je privacy tijdens je bezoek aan de website of tijdens je bestelling? Stuur dan een mail naar de Fascinatie. We zullen je vraag dan zo spoedig mogelijk beantwoorden.