Deze super waterraket kan wel 30 meter hoog komen. En dat op waterkracht!

Eindelijk een origineel kado voor de verjaardag van jouw stoere zoon of dochter.
Met deze waterraket zet je de zwaartekracht te kijk.

Hoe cool is een Waterraket

Pak een gebruikte petfles...

Zet de waterraket in elkaar: schroef de dop met de vleugels op de petfles die je voor ongeveer een derde met water vult (de set wordt zonder petfles geleverd, maar die heb je vast wel liggen)

...sluit de slang aan...

Op de slang zit een stevig goudkleurige stop die je in de zwarte stopt duwt. Deze blijft stevig zitten totdat de druk hoog genoeg is voor lancering.

...zet de waterraket rechtop...

Zet de waterraket rechtop, zet hem eventueel iets vast met bijgeleverde pin. Zorg dat de fles recht omhoog wijst zodat hij niet naar de zijkant wegschiet.

...sluit de slang aan op de fietspomp

Met het ventiel kan de slang aangesloten worden op de fietspomp. En nu ... iedereen aan de kant en pompen maar! Pas op dat je niet nat wordt!

De Rokit Waterraket kost €19,99 inclusief verzending*.

We bieden verschillende betalingsmogelijkheden aan. Je kan direct via je eigen bank betalen met iDeal. Onze betaalpartner Mollie verzorgt de iDeal betaling. Daarnaast is het mogelijk om een overschrijving te doen of om via uw PayPal account of met een creditcard te betalen.
Als u heeft betaald, en wij hebben de bevestiging binnen, dan sturen wij direct de Rokit Waterraket op. Klik op één van onderstaande buttons om naar de bestelmodule te gaan. Alle betalingen gaan over een beveiligde verbinding.

Verzenden buiten Nederland is €4,00

Eenvoudig bestellen

U kunt in ons formulier direct aangeven hoeveel waterraketten u wilt bestellen en waar ze naar toe gestuurd moeten worden.

Veilig betalen

Er zijn diverse mogelijkheden om te betalen. met i-Deal, Paypal en door een overschrijving. We maken uiteraard gebruik van een veilige verbinding om contact te maken met de bank.

Snelle verzending

Meestal wordt de waterraket dezelfde dag verzonden. U heeft hem dus binnen 1 à 2 werkdagen in huis.

En hoe werkt de Rokit Waterraket?

Klaar om te bestellen??

Verras eens iemand met deze toffe waterraket